ONZE MERCEDES BUS-CAMPER MR-WHITE Het was een bijzonder jaar 2017. Een jaar waarin wij onze droomreis naar IJsland hebben kunnen verwezenlijken. Een fantastische twaalfdaagse rondreis in een tot camper omgebouwde Dodge Durango 4x4. Dat was tevens onze eerste 'echte' camper-vakantie-ervaring, iets waar we het ook sinds dat we elkaar kennen over hebben. Dat we aan het eind van 2017 onze eigen (bus)camper aan zouden schaffen hadden we zeker niet durven dromen maar het is toch gebeurd. Dit is onze omgebouwde Mercedes Benz Sprinter: Mr. White.


HANS "Sinds 2017 rijd ik dagelijks in een Mercedes Benz Sprinter voor mijn werk bij PostNL pakketten. Dat heeft de keuze voor deze Mercedes bus-camper mede bepaald. Het is gewoon elke werkdag weer genieten om in dit model bus te rijden. Bij de gedachte om op die manier ook op vakantie te kunnen was onze keuze dus snel gemaakt !".

 

JOLANDA Toen we in 2017 met een primitieve camper door IJsland toerden waren we snel overtuigd. Op deze manier op vakantie is wat we willen, maar dan met wat meer ruimte en iets meer luxe. We hebben nog datzelfde jaar deze camper aangeschaft en na de nodige aanpassingen zijn we heel gelukkig met het resultaat.

  


RESERVEER ONZE CAMPER VOOR UW VAKANTIE Onze camper is te huur tussen 1 april en 31 september. De bus is volledig ingericht, van alle gemakken voorzien, en wordt verhuurd met volledige inventaris, koepel-luifel en de nodige campingspullen. Optioneel kun je een 2-persoons koepeltent, twee luchtmatrassen, een fietsenrek en een buitendouche mee huren voor een geslaagde camper vakantie!

 

VERHUUR via: CamptooGoboony en Paul Camper. Voor meer informatie of vragen stuur ons een e-mail naar: info@hg67.nl

 


DE BUSCAMPER Deze Mercedes Benz Sprinter rijdt heerlijk, alsof je in een luxe personenauto rijdt. Dat onderscheidt onze camper van een reguliere fabrieks-camper. We hebben hard gewerkt om de camper te verbeteren en klaar te krijgen voor de verhuur. Nieuwe grote schuiframen, een achteruitrijcamera, 3 nieuwe accu's, de bekleding van de zit-/slaap hoek, de bekleding van het interieur en een nieuwe inventaris maken deze camper nu super-compleet! In 2018 is er ook nog een zonnepaneel op de bus gemonteerd waardoor er overal en altijd stroom in de bus is en de koelkast gewoon aan kan blijven. Dit samen met een draaibare bijrijdersstoel maakt onze Mercedes buscamper nog completer! 


ONZE REIZEN  Hier vind je de korte reisverslagen in woord en beeld van de road-trips die wij tot dusver met onze camper hebben gemaakt. Recensies en foto's van de vakanties van onze huurders kun je vinden in het gastenboek. Ook een mooie foto van Mr-White gemaakt op een top-locatie? Stuur die dan naar info@hg67.nl en wij plaatsen hem op deze website!

  


OVER ONS

 DE CAMPER

VERHUUR

ONZE REIZEN

GASTENBOEK

FAQ